Praktisk

Priser

Individuelle samtaler 950 kr. pr session (50-60 min.) Hvis du skal have et længere forløb (mere end 8 gange) eller hvis du har gået hos mig før, skal du kun betale 850 kr. pr. session. Hvis du er på overførselsindkomst kan jeg give yderligere rabat. 

Erhvervspsykologiske konsulentydelser og coaching efter aftale med den enkelte virksomhed.

Betaling 

Betaling foregår kontant ved afslutningen af hver samtale, eller via Mobile Pay. Efter aftale kan der også betales over netbank. 

Afbud 

Afbud skal meddeles senest kl. 9 dagen før – enten på telefon, sms eller mail. Ved udeblivelse og ved for sen aflysning opkræves fuldt honorar.   

Tilskud 

I visse tilfælde kan kommunen yde hel eller delvis dækning for udgift til psykolog. Reglerne administreres dog forskelligt fra kommune til kommune. Du skal derfor henvende dig til din bopælskommunen hvis du mener du er berettet til tilskud.

Helbredsforsikring 

Hvis du har en helbredsforsikring gennem dit arbejde, vil det ofte være muligt at få tilskud til psykologhjælp. Kontakt dit pensionsselskab og forhør dig om mulighederne. 

Henvisning fra egen læge 

Det er kun psykologer med ydernummer og dermed overenskomst med sygesikringen man kan bruge, hvis man har en henvisning fra egen læge. Jeg har ikke ydernummer, og du kan derfor ikke få tilskud med lægehenvisning fra migDet er desværre kun få psykologer som har ydernummer og der er derfor ofte meget lang ventetid hos de psykologer, der tager imod lægehenvisninger. Jeg kan derfor tilbyde et alternativ til dig som er henvisningsberettet, nemlig at du kan komme til inden til for en uge og at du ved et forløb på minimum 8 sessioner kun skal betale 750 kr. pr. session.  

Spørgsmål

Du er altid velkommen til at bruge nedenstående kontaktformular, ringe eller maile, hvis du er i tvivl om et samtaleforløb er noget for dig, eller om jeg er den rette psykolog for dig. Det er uforpligtende og koster ikke noget.

Vesterbrogade 56, 1. 1620 Kbh V

Mail: kontakt@helle-dam.dk

Tlf: 60610120